Cautare

4405 de rezultate pentru "teslaru ion" (4.26 secunde)
Pentru prima data in ultimii ani, fostul presedinte al tarii Ion Iliescu nu a mai fost sarbatorit de onomastica la locul sau de munca. Anul trecut, la Palatul Cotroceni portile au fost larg deschise pentru simpatizantii lui Ion Iliescu.
A fost prezent, in schimb, Ion Iliescu, ceea ce ar confirma faptul ca intre cei doi si taberele care ii sustin nu este armonia pe care o afiseaza. ... A venit insa, in calitate de invitat special, Ion Iliescu.
Cum va impacati cu ideea ca, nu peste mult timp, in fruntea partidului se va intoarce Ion Iliescu? ... Echipa Ion Iliescua€“Adrian Nastase este cea mai buna formula de conducere pe care si-o poate dori PSD.
Ion Iliescu a declarat ieri ca Adrian Nastase i se pare cea mai potrivita persoana pentru functia de presedinte executiv al PSD.
El a spus ca Ion Iliescu si altii ca el au stat la baza demersului care a dus, in 2007, la suspendarea presedintelui. ... El l-a acuzat pe Calin Popescu Tariceanu ca s-a inteles cu Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Mircea Geoana, Marko Bela si Corneliu Vadim Tudor impotriva sa.
'In apropierea alegerilor din PSD, Ion Iliescu critica multe din gesturile perdantului Geoana, "excesul de zel" al lui Nastase si declara ca opozitia este "purgatoriul" care ajuta PSD sa scape de "oportunisti" si "fripturisti".
Candidatii pentru acest post au fost Ion Cilea, actualul lider al PSD, si Aurel Vladoiu, presedinte executiv in organizatia judeteana a partidului.
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
Abia astazi, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Mircea Geoana, Dan Ioan Popescu si Miron Mitrea isi vor depune propriile dosare de candidaturi la functiile pe care le vizeaza fiecare.
Dupa candidatura-surpriza a fostului consilier prezidential senatorul Serban Nicolae la presedintia PSD, anuntata marti seara, si a primarului comunei Niculesti, Dorinel Soare, in cursa pentru sefia parti-dului, alaturi de favoritul numarul unu, Ion Iliescu, s-a inscris ieri si senatorul Mircea Geoana.
Dupa ce a testat terenul pe la filialele din tara, senatorul de Dolj Mircea Geoana si-a depus ieri candidatura pentru functia de presedinte al PSD, infruntindu-l pe Ion Iliescu la alegerile care vor avea loc azi in Capitala, in cadrul Congresului National al partidului.
Pentru ca cele trei functii trecute in revista pana acum - presedinte, presedinte executiv si secretar general - reprezinta varful ierarhiei PSD-iste, este cazul sa amintim ca Ion Iliescu si Miron Mitrea sunt considerati favoritii curselor in care s-au inscris.
Sedinta Consiliului National de astazi al PSD se anunta a fi extrem de palpitanta, dupa ce in ultimele zile au aparut mai multe zvonuri privind o posibila scindare a partidului, provocata de cei nemultumiti ca Ion Iliescu nu a iesit presedinte la Congres.
Cu toata stapanirea de sine afisata vineri, la Consiliul National al PSD, Ion Iliescu clocoteste de furie. ... Pana sa aiba grija de alti dezamagiti, Ion Iliescu trebuie insa sa-si trateze propria afectiune - extrem de puternica, dupa cum se vede.
El si-a retractat public declaratia potrivit careia in vara lui 2004, dupa alegerile locale, presedintele Ion Iliescu i-ar fi cerut premierului Adrian Nastase sa-si dea demisia.
Ion Bujor, presedintele asociatiei Agrocov, care administreaza o suprafata agricola de peste 5.000 ha, considera ca piata griului nu functioneaza corect, in conditiile in care anul trecut pretul la acest produs ajungea la 4.500 lei/kg, in timp ce in acest an nu sare de 3.000 lei/kg.
Ion Raut a revenit pe postul de sef al Corpului de control al directorului general al Complexului Energetic (CE) Turceni.
Pe fondul crizei inundatiilor, provocata de slaba gestionare a situatiei de catre autoritati, Ion Iliescu a somat Guvernul sa revina asupra deciziei de a demisiona.
Procurorii DNA urmeaza sa verifice daca persoanele despre care Munaf sustine ca au avut strinse legaturi cu Omar Hayssam, printre care Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea si Ion Vasile, au comis sau nu fapte de coruptie sau asimilate acesteia.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul. ... - Ion Cristoiu:
google-analytics.com